dissabte, 24 de setembre del 2011

El perill de les noves tecnologies

Estem en una època en que la tecnologia a guanyat gran importància.
Cada dia augmenta el nombre de persones que tenen comptes en programes com tuenti, facebook o twiter on totes les seues dades i la seua identitat personal poden ser vistes per qualsevol.

L’ utilització d’estos programes forma part de la nostra rutina diària. Ens fem comptes per conversar amb els amics, per tindre els rècords i les fotos guardades, per exposar les nostres opinions sobre diferents temes d’actualitat...Però, no ens adonem dels vertaders problemes que estos programes comporten.
En el moment en que ens fem el compte, hi ha una sèrie de pàgines que te demanen unes dades personals; les quals passen a formar part de la companyia del programa al que ens hem unit.

Per a poder accedir a eixes dades de manera legal ,la companyia ens mostra una o diverses  pàgines, plenes de lletra petita, on ens informen de tot el que pot comportar  la creació d’eixa pàgina,però, com que confirmar que estàs d’acord amb les normes es tan fàcil com polsar un senzill “accepte” , molta gent no llig esta pàgina i desconeix el que realment es pot fer amb les seues dades personals.
Per evitar-nos sorpreses inesperades ,hem de tindre tota la informació necessària sobre el compte que ens volem fer ,comprovar si es legal i tindre consciència sobre el que pot  passar amb tot el que publiquem en la pàgina.
Per això,no et fies i llegís tot abans de donar informació personal, i encara més, pensa quina es la cara que vols mostrar als altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada